+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/ додатоци-за-завртка-и-барел-за-инјектирање-монтажа-65.jpg

Додатоци на завртка и цевка за инјектирање

Испраќам барање
  • детали за
  • апликација
  • Фабричко видео

Апликација: за вбризгување и екструдер
Опсег на производ: внатрешен дијаметар 12 ~ 300mm
Ефективна должина: 12000мм
Дебелина на нитрираниот слој: 0.05 ~ 0.08мм
Цврстина на нитриран слој: повеќе од 960hv
Линеарност: 0.015мм / м
Хром обложен слој: 0.02 ~ 0.085мм
Опсег на примена на пластичен материјал: PP, PE, ABS, AS, PS и друга вообичаена пластика
Материјал: SACM645, SCM440,38CrMoAlA

Контактирајте не