+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/after_polymerization_processing-62.jpg

По обработката на полимеризација

Место на потекло:

Кина

Бренд име:

Wellвел

Потврдување:

ISO CE

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Опис: 

Испарување и девостализација, компресирање и одводнување, дегазирање и стабилизација. Како што се Етилен од ЛДПЕ, Хексан и циклохексан од ЛЛДПЕ, Винилацетат од ЕВА, Стирен од ПС, Акрилнитрил од АБС, Метилен хлорид од ПЦ, Капролактам од ПА, вода и деги од гума, дега од флуоропластика.

 

спецификации: 

 модел

L / D

Забрза

 капацитет

CJWA75

52-64

600-800rpm

800-1000kg / ч

CJWA95

52-64

500-600rpm

1000-2000kg / ч

CJWA110

52-64

500-600rpm

2000-3000kg / ч

Белешка: Спецификациите може да се променат без претходно известување.

Контактирајте не