+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/ барели-и-завртки-за-инјектирање-машина-55.jpg

Буриња и завртки за машина за инјектирање

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

1) 38CrMoAlA (JIS SACM645)
2) 42CrMo (JIS SCM440)

1) 38CrMoAlA (JIS SACM645)
2) 42CrMo (JIS SCM440)

Третман со нитрирање
Електроплатирана тврда хромирана завршница
Калење со висока фреквенција
Спреј биметаличен слој
Вакуумско гаснење

Контактирајте не