+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/biaxially-oriented-die-75.jpg

Биаксијално ориентирана умре

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Умре е клучен дел од биаксијално ориентиран фрлен лист, директно се одлучи да се фрли форма и дебелина на лист униформност. Овој биаксијално ориентиран лист за лиење усвојува дизајн на каналот за проток на закачалката и се опремува со професионален компјутерски софтвер за анализа на течности, анализа и оптимизација на CFD на каналот за проток, за да се добијат најдобрите параметри на течноста. Прилагодувањето на отворите за умирање усвојува автоматско прилагодување на умрените типови на притискање , преку онлајн мерач на дебелина на дебелината на откриените податоци преку обработка на компјутерска програма по повратна информација до специјалните завртки за регулирање на термичката експанзија на устата, за отворање на автоматската дебелина на усните. фино подесување, ефективна контрола на прецизноста на производот. Оваа умре се применува за: BOPP, BOPS, BOPA, BOPET, BOPI производи итн.

 

Исправеноста на усните, грубоста и големината на остриот агол на усните имаат директно влијание врз квалитетот на производите. После
експерименти и повторена демонстрација, користењето на пулсен краток бран третман на локално стврднување може да биде ефикасно во подобрувањето на квалитетот на матрицата. зацврстена тврдост на површината, рафинирање на микроструктурата, отпорност на абење супериорен во однос на конвенционалниот процес на гаснење. Исправиноста на усните на мртвите и отпорноста на абење е подобра.


Контактирајте не