+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/bimetallic- screw -and-barrel-10.jpg

Биметална завртка и буре

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

За нашата биметаллична завртка, ние усвоивме напредна техника (HP / HVOF) на процес на стврднување на површината преку целата површина на завртката, легура WPT1 со костуми отпорни на корозија за најлон, ПВЦ, компјутер, PMMA и така натаму. Легура WPT2 со отпорна на корозија и висока резистентни костуми за магнетски прав, магнезиум и алумиум во прав, инекција на бакелит и така натаму. WPT3 е компатибилен со WPT1 и WPT2.

За нашите биметални, го зголемивме процентот на волфрам содржан во легура на 30% и 50% од претходните 10%, а исто така ја зголемивме должината на обработката на 4000 mm од претходната должина од 3000 mm.


Контактирајте не