+-86 519 87878918-
англискиEN

Вести

Ти си тука : Почетна / Вести

CHINAPLAS2018 --- JWELL STYLE

Време: 2018-04-28

Четиридневната изложба на Chinaplas2018 заврши непречено, сега да се собереме со сите пријатели, да разговараме за иднината и да ја береме радоста! Има бесконечни прекрасни моменти.

Навистина се заблагодаруваме на секој нов и стар клиент што доаѓа на штандот на wellвел, сите наши факултети во wellвел секогаш се придржуваат кон принципот „Бидете упорни, стремете се кон иновации, бидете пријатни, бидете искрени“ и обезбедување најдобра услуга за нашите клиенти. Ајде да се радуваме да се сретнеме во Гуангжу следната година!