+-86 519 87878918-
англискиEN

Вести

Ти си тука : Почетна / Вести

Одлична опрема CHINAPLAS2019 - машина за обликување на двојни слоеви

Време: 2019-05-15

1.jpg

2.jpg

Chinaplas2019 金纬机械与您相约1.1F01和 11.1K41

  Карактеристики

 

 

1, погоден е за производот на сите видови производи за обликување на дувања од 15 до 30 литри, со употреба на двослоен тип на акумулација, под структура на дување, втора единица за ладење на воздухот, автоматско онлајн трескање, онлајн мерење на производи, тестирање на истекување , транспорт. Може да ги намали трошоците за работна сила и да ја зголеми ефикасноста на производството.

 

1.jpg

 

2, Усвојување на систем за контрола на автоматизација B & R поддржува операција за споделување на време со повеќе задачи, висок степен на автоматизација, систем за контрола на дебелината од 400 точки, серво-вентил ATOS, точна контрола на дебелината на парзонот.

 

 

 

3. Хидрауличниот систем се користи како електро-хидрауличен серво погонски систем со контролирање на брзината на моторот и вртежниот момент за да се обезбеди точен проток и притисок, поголема заштеда на енергија од обичните моторни пумпи околу 50%, исто така може да ја намали температурата на хидрауличното масло, да ја прошири хидрауликата траење на опремата, бучава на електроенергетскиот систем намалена за повеќе од 10 децибели.

4. Рамката на плочата за мувла е донесена структура без врски, која има карактеристики на униформа стегање, голема сила на стегање на мувла, голем капацитет и лесно расклопување и монтажа. Користејќи го серво системот и електронскиот управувач може да постигне нежно движење на рампата .

 

Контакт: Мишел ианг

mail:[заштитена по е-пошта]

Whatsapp / Wechat / Line / Skype / Телефон:+ 86 18851210802