+-86 519 87878918-
англискиEN

Вести

Ти си тука : Почетна / Вести

Одлична опрема CHINAPLAS2018 - Целосна електрична машина за обликување на удари

Време: 2018-04-24

Суджоу wellвел Пластика Машини копродукции, Ltd ќе изложи развиена JWZ-EBM-850S целосно електрична машина за обликување на удари @ 8.1D85. Се радувам на вашата посета.

Производствената линија може да ги исполни барањата за чистота на машините и производите во прехранбената, медицинската, фармацевтската и санитарната индустрија. Во споредба со традиционалната хидраулична машина за обликување на удар, целосно електричната машина за обликување на удар прифаќа целосен погон на серво мотор, заштедата на енергија е околу 30%, нема истекување на маслото, низок шум, одржувајќи ја работилницата чиста и уредна; работата на опремата е постабилна, поголема прецизност, позиционирање Попрецизно, побрзо и поефикасно.

Пластифицирање на суровини, екструдирање, поместување на плочи и стегање и дување на суровини 1 、 (плоча со движење на удар од 850мм, единечна станица, една до четири 170мм на централно растојание) управувано од серво мотори со високи перформанси, целосно заменувајќи ја традиционалната технологија на хидрауличен погон, повеќе енергија заштеда и заштита на животната средина.

2, И серво погонскиот систем и индустрискиот компјутерски систем користат производи со високи перформанси на Б & Р за целосно да одговорат на високите барања на клиентите за опрема за дување.

3, движење и стегање на плочата донесува целосен серво мотор, соработка со коленестото вратило и механизмот за поврзување прачка, оптимизирање на кривата на движење преку професионална технологија, а потоа и до брзо движење и стабилно работење. Овој прототип може да работи пилот во фабриката на сегашниот клиент за споредба.