+-86 519 87878918-
англискиEN

Вести

Ти си тука : Почетна / Вести

Одлична опрема CHINAPLAS2018 - Линија за истиснување на Брзо монтажа на ПВЦ

Време: 2018-04-18

1,екструдер

Овој екструдер има предност при мала потрошувачка на енергија, голем капацитет, стабилно истиснување на материјалот и долг век на траење.
2,
единица за калибрација на вакцини

2.1 Врз основа на ширината, спецификациите за табелата за калибрација се: YF300, YF400, YF600 ..
2.2 Табелата за калибрација може да се поместува нагоре и надолу, десно и лево со електрична контрола. Оваа опрема исто така има уред за ограничување на позицијата и уред за копчиња за итни случаи.
2.3 Системот за ладење и калибрација на вода е клучен дел за да бидете сигурни дека рамната површина и мазната и сјајна површина и да го зголемите капацитетот.
3,
транспортна единица

3.1 Врз основа на ширината, спецификациите за единицата за исклучување се: YF300, YF400, YF600 .. 
3.2 Единицата за влечење е директно поврзана со моторот и има уред за ограничување на позицијата и уред за копчиња за итни случаи. Ремените и нагоре и надолу се контролираат со фреквентен инвертор.
4,
 преку машина 

Овој секач има висока ефикасност и брз одговор на сечење. Површината за сечење на производот е чиста и уредна и нема потреба од втор пат за обработка.
5,
магацинот

5.1Овој стекер е многу автоматски и работи брзо, што исто така може да ја заштеди цената на трудот.
6,
Производ

6.1 PVCидна плоча од ПВЦ е екструдирана од ПВЦ подлогата на екструдер, а потоа користете ја единицата за обложување за да го направите ПВЦ филмот во боја еднократно обложен со печат. Неговиот едноставен процес, залепен со еколошки лепак, без мирис, нетоксичен, без загадување.
6.2 ПВЦ интегрирана густина на wallидни плочи: 0.8-1 тон / м3
6.3 Предности на интегрирана ПВЦ-табла:
1) Водоотпорен и доказ за влага. Тој фундаментално го решава проблемот што производи од дрво може да изгниет, рашират и деформираат по апсорпција на влага и можат да се користат во средина каде што не можат да се применат традиционални производи од дрво.
2) Спречување инсекти и термити, ефикасно елиминирање на вознемирување од инсекти и продолжување на нивниот работен век.
3) Шарени и достапни во многу бои. Не само што има природна текстура на дрво и текстура на дрво, туку исто така може да се прилагоди според нивната посакувана боја.
4) ПВЦ декоративни панели имаат мала тежина, изолација на топлина, изолација на топлина, отпорност на влага, отпорност на пожар, отпорна на киселинска база и отпорна на корозија.
5) Стабилност, диелектрик, издржлив, против стареење, лесен за заварување и спојување.
6) Јачина на флексура и цврстина на удар, висока издолжување на пауза.
7) Површината е мазна, светла по боја, високо декоративна и има широк спектар на декоративни апликации.
8) Процесот на градење е едноставен и лесен за инсталирање. Материјалот користи еколошки формула што не содржи штетни супстрати