+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/co-rotating-conical-twin-screw-extruder-85.jpg

Ко-ротирачки конусен екструдер со двојна завртка

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Со цел да се задоволи побарувачката на пазарот, JWELL успешно развива серии на ко-ротирачки конусен екструдер со двојни завртки. Главно се користи за обработка на тврд материјал од ПВЦ и палетизирање на разни кабли, главната опрема има голем капацитет, карактеристика за заштеда на енергија која е одобрена клиенти.

Контактирајте не