+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/conical-or-parallel-twin-screw-extruder-54.jpg

Конусен или паралелен екструдер со двојна завртка

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Сите видови SJZ и SJP екструдери што нашата компанија ги дизајнира особено за производство на ПВЦ цевки и профил, нашите екструдери можат да ветуваат добра пластификација, висок капацитет и напредна електрична контрола, а електричниот ормар може да го избере клиентот според нивните сопствени барања.

Контактирајте нѐ