+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/conical-twin- screw-and-barrel-74.jpg

Конусна двојна завртка и буре

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

1) 38CrMoAlA (JIS SACM645)
2) 9Cr18MoV

1) 38CrMoAlA (JIS SACM645)
2) 9Cr18Mo

Термичка обработка
Третман со нитрирање
Спреј биметаличен слој

Упатство за техника
Длабочина на нитрациониот слој: 0.05 ~ 0.08мм
Цврстина на нитрација: 900 ~ 1000hv
Кршливост на нитрацијата: помалку од грандиозната
Грубост на површината: Ra0.4
Линеарност на завртката: 0.015мм / м
Цврстина на површината на хромирање по азотнострање: повеќе од 950hv
Дебелина на слојот за позлата: 0.025 ~ 0.085мм

Контактирајте нѐ