+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/conical-twin- screw-extruder-for-high-speed-profiles-51.jpg

Конусен екструдер со двојна завртка за профили со голема брзина

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

SJZ72 / 152 конусен екструдер со двојни завртки за профили со голема брзина е успешно развиен од нашата компанија во согласност со барањата на пазарот и клиентите, што може да ги замени обичните конусни екструдери од типот SJZ65 / 132 и SJZ80 / 156. Главно се користи за производство на профили на ПВЦ врата и прозорец, главно за поддршка на брза линија за истиснување, режим што ја удвојува производната линија или линијата за истиснување на прозорецот и така натаму Таквиот вид на екструдер е добредојден од корисниците со голем излез, стабилност на истиснување, ниска потрошувачка на енергија.

Контактирајте не