+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/embossing-roller-and-microstructure-roller-86.jpg

Вртежен валјак и ролери за микроструктура

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео


Ролери за втиснување што се користат при формирање на обработка на PMMA / PC / PP плочата и површината на листот. Донесете ласерско скенирање и боја технологија за раздвојување, трансформирање на примероците што ги дава клиентот во информации за дигитална слика за HD, а потоа снимајте во машината за резба, репродуцирајте и издлабувајте го моделот со висок квалитет. Производот нанесен во ламбите 、 украсува и област на автомобил.
Микроструктурен ролери направете микро структура да се третира за површината на ролерот по никелажата од бакарнизација, за да биде класа на висина оптички лист или филм што ќе бидат клучните делови на модулот на ЛЦД-панелот.

Контактирајте нѐ