+-86 519 87878918-
англискиEN

Вести

Ти си тука : Почетна / Вести

Опрема - JWZ-BM30F / 160F / 230F машина за обликување на чаши со плови

Време: 2019-05-15

1.jpg

2.jpg

JWZ-BM30F / 160F / 230F машина за обликување на садови со плови

 Tтој одлична езерска риболовна околина во комбинација со високо-продуктивна технологија за култура на риби во кафез го смени традиционалниот едноставен режим на риболов, произведе висококвалитетни водни производи, воспостави ефикасна конкурентност на пазарот и го промовираше брзиот развој на културата на риби во кафез во езерото. Постојат различни методи за крајбрежна пластична аквакултура. Пловечката платформа изградена од плови и подводниот дел заробен од рибарски мрежи се избор на повеќето луѓе во денешно време. Клиентите можат сами да одлучат за големината на рибникот, што е исклучително погодно. Инсталирањето и транспортот на плочката Xinyi е едноставна и може да се распадне на единствени спецификации. Комбинацијата за инсталација е флексибилна и променлива во согласност со условите за вода на местото за инсталација. Со оглед на тешката состојба на голем распон и брз проток во водната област, може да се спроведе пресретнување по фази, што може ефикасно да ги намали непријатностите во процесот на инсталација, а исто така може да го реши и влијанието со висок интензитет произведено од протокот на распаѓање поефикасно и подобро да се постигнат подобри резултати. Трошоците за инсталација и пост-одржување се ниски. По инсталацијата, нема потреба да се одржува и одржува често, што заштедува огромни трошоци за одржување во подоцнежниот период и подобро ги заштедува човечките трошоци. Антикорозивен, анти-замрзнувачки, анти-оксидација, анти-виолетова линија зајакнат материјал, не се предмет на морска вода, хемикалии, хемикалии, дамки од масло и водни организми ерозија; нема загадување, нема оштетување на животната средина. Производот има век на траење повеќе од 15 години. Освен лошата употреба на силна природна сила и вештачката, не треба да се трошат никакви такси за одржување и надоместоци за одржување. Лесно е да се состави, удобен и флексибилен. Кружната и полукружната структура може да носи сите видови поставување на цевководи. Може да заштеди голем број трошоци за одржување и поправка. 

6.jpg

 

Производствената линија ги има следниве предности:

1. Погоден за производство на различни спецификации на мали плови и големи пловки на аквакултура;

2. Усвојување на висок излез систем за истиснување и складирање умре;

3.Донесете систем за услуги за заштеда на енергија.

 

7.jpg

Контакт: Мишел ианг

mail:[заштитена по е-пошта]

Whatsapp / Wechat / Line / Skype / Телефон:+ 86 18851210802