+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/eva_poe_solar_film_extrusion_line.jpg

Линија за истиснување соларен филм EVA / POE

Место на потекло:

Кина

Бренд име:

Wellвел

Потврдување:

CE ISO

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Опис:  

Автоматскиот гравиметриски систем за хранење осигурува високо-прецизно хранење на разни цврсти, течни адитиви и суровини. Нискотемпературни системи за истиснување за да се обезбеди соодветно мешање во просторијата на пластифицирање за да се спречат адитиви за вкрстено поврзување. Специјалниот дизајн на делот за лиење дава совршено решение за лепење на ролери, соголување. Специјален уред за калење преку Интернет за да се ослободите од внатрешниот стрес. Системот за контрола на напнатоста обезбедува флексибилни листови што пренесуваат прилично ладно за време на процесот на ладење, влечење и ликвидација. Он-лајн системот за мерење на дебелина и инспекција на дефект може да обезбеди реакција во реално време за квалитетот на производството на сончевиот филм EVA / POE.

 

спецификации: 

 

модел

 

Соодветен материјал

 

Ширина на производи (мм)

 

Дебелина на производите (мм)

 

Дизајнирана брзина на линијата (m / min)

 

Капацитет (kg / h)

JW120 / 150 / 120-2400

ЕВА / Пое

2100

0.38-1.0

15

750

JW180-2400

ЕВА / Пое

2100

0.38-1.0

12

600

 

Белешка: Спецификациите може да се променат без претходно известување.

Контактирајте не