+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/film-die-series-12.jpg

Серијал „Умри филм“

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Главата на матрицата усвојува продолжен канал за проток на типот на капка вода во форма на V, со технологија на шант и специјална структура за стабилизирање на триаголник. Да се ​​состави композитниот слој и да се подобри прецизноста на процесот на истиснување за ефикасно да се елиминираат обрасците на проток на формата „М“ и обликот „W“. Горната умрена усна користејќи рачно фино подесување тип на исклучување + автоматско подесување на едноделна усна усна, опсегот на рачно прилагодување е mm 1 mm, опсег на автоматско прилагодување um 300um; За автоматските делови за контрола на прилагодување на усните, ние користиме во моментов многу напреден систем за контрола на затворени јамки и автоматски Системот за мерење ја прави дебелината на производот во ± 2% прецизно, он-лајн мерач за дебелина е автоматско континуирано откривање на скенирање често, може да покаже точна толеранција на дебелина во реално време на производите. Преку компјутерска програма за обработка на податоците, повратни информации до специјална усна уста прилагодување на термичката експанзија на завртките и прецизно да се реализира отворот на дебелината на усните за автоматско подесување, брза и ефективна контрола на дебелината на производот. И, имаме добра приспособливост на главата за умирање, според потребите на клиентите, што одговара на различната ширина на типот на блокирање уред за прилагодување "или" уред за прилагодување на ширината на надворешниот тип на блокирање ", бидете подобро задоволни од потребите на клиентот за поефикасно производство.
Костуми за умрени глави за производство под 5000 mm, дебелина помеѓу 0.06 -0.18 mm CPP, PE, EVA, PVC, PET, PVB, PA, еднослојни или повеќеслојни филмови.

Контактирајте не