+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/high-speed-extrusion-line-for-hdpe-water-pipe-gas-pap-37.jpg

Линија за истиснување со голема брзина за HDPE цевка за вода / цевка за гас

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Перформанси & Предности

Оваа производна линија ја прифаќа најнапредната технологија на Европа, тоа е ново истражувачко достигнување на производствената линија за заштеда на енергија, што е погодно за голема брзина на истиснување на HDPE, PP и друга полиолефинска цевка. Во споредба со производствената линија од пченка, ефектот на заштеда на енергија достигнува 35%, а ефикасноста на производот се зголемува повеќе од 1 пати, со што не само што се заштедуваат трошоците за страницата и работната сила, туку и се подобрува ефикасноста. Оваа производна линија има убав изглед, повисок автоматски степен, производство сигурно и стабилно.

Контактирајте не