+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/high-speed-film-coating-die-series-83.jpg

Брза брзина на филмска облога Серија умре

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Брзата брзина на филмското обложување на компанијата „Companyвел“ прифаќа дебел раб од типот Т со систем за рачно прилагодување за да се поедностави операцијата за префрлување на ширина на производот и прилагодување преку Интернет. Секој независен систем за прилагодување на работ може да ги минимизира проблемите со дебелиот раб. Така ефективно се намалува отпадот на полимерот и подлогата. Ова умира е погодно за производи со ширина под 5000 mm, дебелина од 0.012-0.12 mm на производи за обложување на PP, PE, PET, EVA.

Брзо и прецизно прилагодете ја ширината, целокупното дејство на склопот на затворање до целосната ширина
прилагодување. Откако производите ќе ги постигнат посакуваните барања за дебелина на работ, прилагодете ги поставките на системот за затворање се фиксираат надолу по повторното прилагодување на ширината, веќе не се повторно прилагодување на системот за затворање.
Брзо чистење и одржување. Операторот може брзо да го отвори системот за прилагодување на ширината на дебелиот раб, да го вметне стругачот од месинг за да се отстрани карбонизираниот полимер.
Високо ефикасна структура на запечатување: Користи единствена структура на запечатувачки ладење за да се обезбеди долгорочно
производство на пластика не протекува.
Безбедност : Донесува нецелосно затворање на вграденото греење од не'рѓосувачки челик, ефикасност и заштеда на енергија.


Контактирајте нѐ