+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/hollow-cross-section-plate-die-series-77.jpg

Серија со умрени пресеци на плочи

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Шуплива плоча за компјутер што се користи широко во конструкции и украси. Шупливата решеткаста плоча умира и блок може да направи заштита од УВ зрачење од двете страни. Конечното производство со максимална ширина од 2100 мм и има голема моќност на влијанието, добра временска отпорност и УВ заштита. горниот и долниот
усни од мувла, релативните грешки на дебелината на производството може да се контролираат во рок од 3%; вградените карактеристики на грејачот овозможуваат брзо загревање и супериорно задржување на температурата. Индивидуалниот регулатор на воздухот може да го направи волуменот на воздухот на секој дел уште полесен за контрола за да се зголеми квалитетот на производот.
на каналот достигнува 0.015- 0.03um, што обезбедува стагнација-доказ.
Различниот дизајн може да ги исполни различните побарувања на производите, општата шуплива плоча од поликарбонат чија дебелина е помеѓу 4 до 25мм, повеќеслојни плочи како H-пресек, X-пресек итн., Дебелината на некои може да достигне 36 mm и УВ слој може да се обложи. Плочата со шупливи решетки ПП, ПЕ произведена од специјални матрици е со мала тежина, дампор и имаат голема јачина на удар, што е широко користено како
рекламен панел за светло, тапацир за изложба, кутија за носење итн. Опсегот на дебелина е 2-12мм, а ширината е 1200-2200мм.
Калибраторот за вакуум за ладење е произведен од специјално обработен материјал кој обезбедува максимална отпорност на абење и без деформација. Специјалниот дизајн на вода контролиран како температура и калибрацијата на вакцините овозможува прилагодување на температурата за да се исполнат различните барања за физички имот за различни материјали.

Контактирајте не