+-86 519 87878918-
англискиEN

Вести

Ти си тука : Почетна / Вести

Како ја сумирате 2020 година и ја прифаќате 2021 година?

Време: 2021-01-07

Постојат многу начини да ја пречекаме Новата година. Настанот за трчање на долги патеки организиран од wellвел може да биде посебен.

Во 8:00 часот на 1 јануари 2021 година, вработените од различни фабрики на компанијата „wellвел“ уредно се редеа на плоштадот. Луѓето од wellел, облечени во костими „Кина црвена“ и „Виталити сина“ донесоа светла боја во фабриката за зима. Денес, температурата на секоја фабричка област е минус 5. Додека повеќето луѓе сè уште уживаат во топлината на креветот, луѓето од wellвел ја започнуваат новата година на посебен начин.

Новогодишното трчање на долги патеки, како традиционална спортска активност што ја сакаат вработените во компанијата „wellвел“, досега успешно се одржуваше 15 сесии. Има широк спектар на влијание и стана бренд активност на корпоративната култура на компанијата wellвел да се повлече од старата и да ја поздрави новата.

Трчајте низ новата година и отворете ја иднината!

Возете на моментумот и започнете ново патување!

„Фитнес за трчање на долги патеки, често трчајќи за да го одржите срцето здраво“. 15-годишното трчање на долги патеки на Денот на новата година беше сведок на растот на луѓето од wellвел. Значењето на трчањето на долги патеки на Денот на Новата година одамна ја надмина самата активност. Не само што се надеваме дека сите трчањето на долги патеки ќе го претворат во „нормално трчање“, туку исто така ќе обрнеме внимание на редовно вежбање, со здраво тело и изобилна енергија. Во идната работа и живот, тоа исто така целосно го демонстрира духот на високиот дух и храброст на луѓето Јвел.

Секоја година, ја дочекуваме Новата година со трчање; секоја година, ние создаваме сјај со трчање. На првиот ден од 2021 година, уште еднаш ја истрчавме Новата година со кренати глави и со трчање ја поздравивме првата светлина на новата година. Ние пораснавме со слаба светлина. Тргнавме напред и го искористивме моментумот. Снема стил, а исто така ќе бидеме и во иднина. Добри резултати секој ден!

Сосема нова околина, план што се одвива, расцветана страст, непобедлива!

Одете до крај и трчајте во ново златно доба!

Ниту една зима не е непремостлива и нема да дојде пролет. Во 2021 година, Jwell Machinery исто така ќе го започне златниот момент на развој. Соочувајќи се со сè пожестоката пазарна конкуренција и состојбата во индустријата, луѓето од wellвел ќе продолжат да се придржуваат кон духот на „упорност и иновации“, да работат заедно и да работат заедно за да ја постигнат истата цел, да продолжат да трчаат и да претрпат нова златна ера!

Continueе продолжиме да бидеме заедно во 2021 година и ќе останеме упорни и страствени кон оваа индустрија. Да се ​​обновиме и да тргнеме заедно и да бидеме сведоци на нови чуда!