+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/hydraulic-screen-changer-system-39.jpg

Хидрауличен систем за менување екран

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Двоен панел хидрауличен нон-стоп серијал менувач на екранот:
● Ја усвојува напредната технологија на заптивка под притисок, преку притисокот на полимерите за придвижување на компонентите на заптивката, за да се постигне најдобриот ефект на запечатување и побрзо да се промени екранот.
● Користејќи легиран челик со висок степен, по процесот на нитрирање до продолжен век на траење на производот, во голема мера.
● Наизменичен режим на работа, може да гарантира проток на материјал континуирано, стабилност и процесни параметри на повторливост, при промена на екранот.
● По оптимизација на реолошки преку клеточна плоча, да се намали процесот на истиснување на смолкнувањето на течноста.
● Користење на уред за внатрешно греење, за безбедно и заштеда на енергија. Целосно затворени жици, за елегантен изглед.
● Модуларни модели на комбинација, погодни за различна стандардна машина за истиснување, и лесни за чистење.


Контактирајте нѐ