+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/hydraulic-screen-changer-system-63.jpg

Хидрауличен систем за менување екран

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Серија со менувачи на хидраулични екрани со една колона:
● Нема механичка конструкција на заптивката, што може да гарантира висок притисок и состојба на висока температура да не пробиваат материјали. Ефикасно намалување на отпорноста на екранот за промена, намалување на притисокот на работата на хидрауличниот систем.
● Едноделна структура, без носење на отворот, зајакнувајќи го лежиштето, го прави притисокот на оптоварувањето на системот поголем.
● Користење на висококвалитетен легиран челик, по процесот на нитрирање до продолжен век на траење на производот, во голема мера.
● Интегрален инженерски цилиндар за масло, долг век на употреба.
● По оптимизација на реолошки преку клеточна плоча, да се намали процесот на истиснување на смолкнувањето на течноста.
● Користење на уред за внатрешно греење, за безбедно и заштеда на енергија. Целосно затворени жици, за елегантен изглед.


Контактирајте не