+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/hydraulic-screen-changer-system-68.jpg

Хидрауличен систем за менување екран

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Двојна колона со двојна работна позиција хидрауличен менувач на екранот серија:
● Нема механичка конструкција на заптивката, што може да гарантира висок притисок и висока температура, да не се пробива материјал. Ефикасно намалување на
промена на отпорноста на екранот, намалување на работниот притисок на хидрауличниот систем.

● Користење на висококвалитетен легиран челик, по процесот на нитрирање до продолжен век на траење на производот, во голема мера.
● Интегрален инженерски цилиндар за масло, долг век на употреба.
● Наизменичен режим на работа, може да гарантира проток на материјал континуирано, стабилност и процесни параметри на повторливост, при промена на екранот

● По оптимизација на реолошки преку клеточна плоча, да се намали процесот на истиснување на смолкнувањето на течноста.
● Соработувајте со сензорот за позиција на мозочен удар, сменете го екранот попрецизен, поконтролиран.
Контактирајте не