+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/hydraulic-screen-changer-system-18.jpg

Хидрауличен систем за менување екран

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Едно-панел со двоен менувач на работната позиција:
Screw Екструдерната завртка може да извлече од менувачот на екранот, погодно е да се отстрани и исчисти,
● Ја усвојува напредната технологија на адаптивно запечатување под притисок, преку притисокот на полимерите за придвижување на компонентите на заптивката, за да се постигне најдобриот ефект на запечатување и побрзо да се промени екранот.
Bol Навртките од типот на пенетрација го поврзуваат екструдерот.
● Модуларни комбинации, погодни за различна стандардна машина за истиснување, и лесни за чистење.
● Го усвојува уредот за внатрешно греење, за безбедно и заштеда на енергија. Целосно затворени жици, за елегантен изглед.


Контактирајте не