+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/industrial-roller-83.jpg

Индустриски валјак

Испраќам барање
  • детали за
  • апликација

Пакување и транспорт  Проверете дали квалификуваните машини се добро спакувани
Назначена компанија за транспорт за безбедно   транспорт

Механичка обработка

Дизајн според барањата за апликација

Достапни се материјали # челик, 45CrMoAlA 38CrMo, 42CrMoV

како опции за различни компоненти


Третман на површина со ролери
Калење со последователно калење, обезбедуваградност на структурата
Надворешната површина длабоко изгасната, цврстината може да ја достигне
HRC 50 ~ 55
Површинска електролизирана тврда хромирана, цврстината може да достигне HRC 58 ~ 65

површинска обработка

Огледало ролери, супер огледало валјак мелење и обработка на полирање Може да обработиме различни видови ролери, како што се кожни вени, мат, магла, мраз, мрежни вени. И можеме да Површината е испрскана со тефлон, различни видови гумени ролки.

Контактирајте не