+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/jwell_dyps_x_profile_wpc_series_special_use_crusher.jpg

Профил Jwell DYPS-X, дробилката за специјална употреба на сериите WPC

Место на потекло:

Кина

Бренд име:

Дјун

Потврдување:

ISO CE

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

инструкции: 

 

Традиционална дробилка за дробење пластика, профили и производи за WPC кои постојат одредени потешкотии, нормално,

потребна е голема дробење на шуплината за да се уништи голем волумен и количина материјал. Затоа, DYUN се разви

серијата опсези DYPS-X. Благодарение на скоро рамништето за хранење, долгите парчиња можат лесно да се хранат. Се должи на

роторот на машината може автоматски да сфати смачкан материјал, затоа нема да има блокирање на материјалот.

 

Главните технички параметри: 

МОДЕЛ

ХРАНАТЕ ГО ДЕЛИНА НА УСТА

(ММ)

Главна моторна моќ

(KW)

ДВИЕЕ КВАЛИТЕТ ЗА НОIF

     (ПИС)

Фиксирана количина на ножеви

(ПИС)

ЕФИКАСНО РОТОР

Ширина

(ММ)

ИСКЛУЧИ (Кг / ч)

DYPS-X 300

150 * 300

11-22

5

2

300

300

DYPS-X 400

240 * 420

22-37

24

/

400

400

DYPS-X 600

300 * 600

45-75

5 * 3

4

600

500

 

 Белешка: Спецификациите може да се променат без претходно известување.

Контактирајте не