+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/-jwell-dyssg-pipe-crusher-and-shredder-unit-.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229145355_947.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229145410_116.jpg

Единица за дробење и уништување на цевки Jwell DYSSG

Место на потекло:

Кина

Бренд име:

Wellвел

Потврдување:

ISO CE

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

 

инструкции:

Уништувачот DYSSG е во состојба да ги уништи цевките од ПЕ, ПП, ПВЦ со дија. 1200мм, должината на цевката од 3-6м може да се уништи директно

без сечење, а ротационата брзина е бавна и стабилна. Разновидни цевки се ставаат во рамниот резервоар за напојување и резервоарите

автоматски затворена и туркајте ја цевката со хидраулик во централната оска за уништување. Материјалот по дробење е

транспортиран со подвижна лента за секундарно дробење со цел да се добие бараната гранула.

 Уништувачот DYSSG има главна предност за заштеда на енергија, а системот е контролиран од централен систем за контрола.

 

Главните технички параметри: 


 


Контактирајте не