+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/jwell-dyssz-heavy-single-axle-shredder--.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229145522_967.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229145531_554.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229145540_999.jpg

Тешки уништувачи со една оска Jwell DYSSZ

Место на потекло:

Кина

Бренд име:

Wellвел

Потврдување:

ISO CE

 

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

инструкции: 

Со цел да се исполнат условите за рециклирање на отпаден материјал и висок капацитет во различни полиња, уништувачот DYSSZ може да се користи за уништување на големи 

 пластичен блок, дрвен трупец за отпадоци, отпадна хартија, електричен производ и гумен производ како што е капакот на фрижидерот, остаток од материјал, палета,

спакуван отпаден материјал, кофа за лиење, цевки и филм.


Главните технички параметри: 


 


 

 

Контактирајте не