+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/large-diameter-hdpe-solid-wall-pipe-extrusion-line-62.jpg

Линија за истиснување на цврсти Wallидни цевки со голем дијаметар

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Перформанси & Предности

Екструдер е серија JWS-H Висока ефикасност, екстрадер со единечна завртка со голем излез. Специјалниот дизајн на структурата на цевката за завртки обезбедува идеална униформност на топењето при пониски температури на растворот. Наменет за истиснување на цевки со голем дијаметар, калапот за структура на дистрибуција на спирала е опремен со внатрешен систем за ладење на цевка за вшмукување во калап. Во комбинација со специјален материјал со низок дисторзии, може да произведе ултра дебели ledидови, цевки со голем дијаметар. Хидрауличен вакуумски резервоар за отворање и затворање на двостепена фаза, компјутерска централизирана контрола и координација на повеќе влечни влекачи, секач без чипови и сите единици, висок степен на автоматизација. Опционалниот трактор со жичен јаже може да ја направи почетната работа на големиот калибар

цевка поудобно.

Контактирајте нѐ