+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/lvt-composite-floor-production-line-47.jpg

ЛВТ линија за производство на композитен под

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Апликација и одлика

Композитната линија за производство на подот LVT го екструдира основниот слој на подот, обложувајќи се со слојот за печатење, отпорен на абење и анти-лизгачки слој истовремено со множество машина со 6 валјаци. Преку прецизна контрола на тензијата за одвивање и загревањето на отпорен на абење слој, ефектот на без брчки, без смалување и не-деформација може да се постигне при одвиткување. Ефикасноста на сложената линија за истиснување е висока, а квалитетот на производот е стабилен.

Контактирајте не