+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/маин-технички- спецификации- на-брза-висока-ефикасност-единечна-завртка-екструдер.jpg

Главни технички спецификации на екстрадер со единечна завртка со висока ефикасност HDPE

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

предности:
Широко се користи во областа на водоснабдување и снабдување со гас. Хранење дел е жлеб структура со контролер на температурата, и лесно
да се добие висок капацитет и стабилно истиснување. Со напредна структура на завртките BM, тој може да го подели HDPE материјалот од цврст во течен.

 

карактеристики:
Користејќи го новиот тип на дизајн на бариера завртка, овој екструдер има голем капацитет за истиснување при високи вртежи во минута со мала потрошувачка на енергија, и овој екструдер може да добие добар ефект на мешање при ниска температура и овој екструдер може да контролира стрижење на материјалот за да добие идеална, па дури и температура на топење, така што може да се избегне ознаката на бранување во внатрешниот wallид на цевката со голем дијаметар.

Контактирајте нѐ