+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/narrow-gap-coating-die-series.jpg

Тесен јазол облога умре серија

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Тесниот јаз со глава може да произведе многу тенок слој и транспарентни оптички премази, исто така може да направи премазот да се чува во точен опсег на толеранции, за разлика од течниот слој за бришење на заснованиот материјал, системот за умирање на главата со тесен јаз припаѓа на умирање јазот е спротивен
поголема (0.0762 мм) облога умира глава, така што најтенкиот премаз ќе достигне 1 мм преку изумираната усна. Во случај на дебелина на состојбата само во 0.002 mm или 2um, системот за умирање на главата со тесен јаз може да го контролира целиот опсег на толеранција на капацитетот на облогата со ширина околу 5%. Ние дизајнираме умрената усна е фиксирана, така што можеме да го користиме контролното сечило на таблетите за контрола на дебелината и ширината на облогата. Дебелина на облогата од помалку од 1um до 254um. Умрената глава може да обработува секаков вид на лепило (вклучително и специјални про transparentирни лепила), батерија, керамички кондензатор, декоративна површина, електронски
дисплеј медиум, мембрана за филтрирање, под, горивни ќелии, магнетна кал, медицински производи, материјали за отпорност на светлина, леплива лента чувствителна на притисок, соларна батерија, суперпроводник, искинат појас и прозорец со филм, итн.

Контактирајте не