+-86 519 87878918-
англискиEN

Вести

Ти си тука : Почетна / Вести

Известување за празник на пролетниот фестивал

Време: 2018-02-13

 

На сите клиенти со голема почит:
 
Во рок од уште еден ден, кинескиот традиционален фестивал, доаѓа Пролетниот фестивал.
Исто така, повеќето луѓе од wellвел ќе го добијат својот најдолг празник во годината, од 13 февруари 2018 година до 22 февруари 2018 година.
Благодарение на поддршката и довербата на клиентите дома и во странство во wellвел како и секогаш.

 

Во изминатата 2017 година, ја одржавме 20-годишнината од постоењето на wellвел во прекрасниот и живописен Лијанг, повеќе од 500 кинески и глобални партнери се поканети да се приклучат на прославата. Со акумулацијата на Jwell во полето на технологија на истиснување, ние не само што му обезбедуваме на клиентот рентабилна опрема, туку и поцелосно решение во иновативниот процес на обработка и производство на пластика. Со брзиот развој на глобалната информатичка технологија, АИ технологијата, ќе работиме со нашите партнери и клиенти за развој на поинтелигентни и меѓусебно поврзани опрема. За да го намалите интензитетот на трудот, направете ја комуникацијата порамномерна. Конечно, на клиентите им посакуваме во новата година, многу среќа, добро здравје, среќни во годината на кучето.