+-86 519 87878918-
англискиEN

Вести

Ти си тука : Почетна / Вести

На вториот ден од изложбата сите среќно се смешкаа

Време: 2019-05-23

После два дена брилијантен, мислев дека секогаш оставаме некои уморни на лицето, но состојбата на сите или потопена во возбудена состојба на работа е исполнета со среќна насмевка.

1.jpg

  •       Консултантски договор за жариште постојано

На местото на изложбата, пред и по штандот на JWELL и внатре и надвор од просторијата за прием на вториот кат, популарноста е многу жешка. Нашиот персонал за прием не може воопшто да запре и активно да реагира на секое побарување на клиентот, носејќи им професионална услуга на клиентите!Консултирање, контактирање, потпишување наредби во континуитет ...Длабоко почувствувајте ја грижата и довербата на сите кон WВЕЛ!

2.jpg

3.jpg4.jpg

  • Посетителите доаѓаат во бесконечен поток

Boин Веи штанд, е ослободување на секој од луѓето, стил на прикажување на големата сцена, под наш ентузијазам, клиентите покажуваат интерес за разни производи на WВЕЛ, така што ангажираниот персонал за продажба, методичка работа, трпеливост за воведување на сите видови производи, одговори на консултации со клиенти сите зафатени, но можеа да видат дека сите се преполни со среќна насмевка на нивните лица.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

  • Бренд е моќ бренд е вредност

Денес изложбената сцена е невообичаена жешка, многу разговори или ги следат старите клиенти и новите клиенти дојдоа во штандот на Jinин Веи, па затоа брендот JWELL е длабоко вкоренет во срцата на луѓето, не само повеќе сите нека веруваат - брендот е моќ, бренд вредност, најдете JWELL машини е да се најде добавувач со висок квалитет, да бараат вистинската марка е гаранција за успех!

„Јас сум клиент на JWELL многу години и секогаш ве избирам заради квалитетот и услугата по продажбата на вашата опрема.Слушајте вакви клиенти, продажниот персонал е поенергичен, не може да ја оправда довербата на клиентот во нас, ние ќе ви обезбедиме поквалитетни производи и услуги.

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

  • Најавтентичното искуство беше сведок на силата на брендот на JWELL

Chinaplas2019 е во полн ек. Со силна постава на производи, иновативна техничка основа и професионални целосни решенија, JWELL се фокусира на „интелигентно производство, високотехнолошки материјали и технологија за заштита на животната средина“ за сеопфатно демонстрирање на технолошкиот празник што го носи индустријата за пластични машини.

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

Ентузијазмот и ефикасниот ден постепено се затворија, клиентите со задоволна насмевка, WВЕЛ пријатели со полно чувство за достигнување, во заминувањето на Jinин Веи овој прекрасен штанд привремено тивок повторно, во тоа време, се сместивме до, користете срце за да ги разберете штандовите и изложбите на нашата публика, е еден вид тивка убавина, како да се радувате на новото утре.

Контакт: Мишел ианг

mail:[заштитена по е-пошта]

Whatsapp / Wechat / Line / Skype / Телефон:+ 86 18851210802