+-86 519 87878918-
англискиEN

Вести

Ти си тука : Почетна / Вести

Церемонија на отворање на Министерството за надворешни работи на БКВЕЛ ЈВЕЛ ДВЕЛ во Тајланд

Време: 2019-07-09

Пријатели на индустриски здруженија во Кина и Тајланд учествуваа на отворањето Церемонија на надворешната канцеларија на БКВЕЛ ЈВЕЛ ДВЕЛ.

Лидерите на Здружението на пластика во Кина во честитката порачаа дека wellвел е потпретседателска единица на Здружението на индустријата за машини во Кина и лидер во индустријата во кинеската индустрија за машини за истиснување веќе осум години. Wellвел е активен промотор и лидер во пластични профили, области со машини за цевки и лимови. Со развојот на кинеската економија, имаме тенденција да станеме производител на креаторот. Се надеваме дека основањето канцеларија во Тајланд ќе обезбеди поддршка и помош на повеќе претпријатија во кинеската индустрија за пластика во странство.

Г-дин Х.Е. Хаичао, претседател на компанијата wellвел, им се заблагодари на гостите, пријателите и сите вработени кои присуствуваа на церемонијата на отворање на канцеларијата. Jуел луѓето ја чувствуваат добрината од Тајланд. Ние ќе ветиме дека ќе се обидеме најдобро да им служиме на нашите клиенти во Тајланд и Југоисточна Азија.

Од 2004 година, JWELL продава завртки и екструдери во Тајланд. Во иднина, канцеларијата во Тајланд ќе продолжи да создава вредност за клиентите со подобри производи и попогодни услуги преку технолошка, услужна и управување со иновации.

На оваа изложба на Интерплас Тајланд во 2019 година, имавме нов тип екструдер, дробилката, дува машина за обликување и така натаму.

BKWELL покажа автоматска машина за обликување на удари во сепаре со чија напредна технологија има широка примена во пакување, дневни потреби, медицински и други индустрии.

BKWELL JWELL DWELL 泰国 办事处

址 址 Адреса

ที่ อยู่: 89/11, เอ็น เตอร์ ไพรส์ พาร์ ค, บางนา, กรุงเทพ ๆ, เมือง ไทย.

89/11 , Ентерпрајз парк , Бања , Банкок

箱 箱 Е-пошта:

[заштитена по е-пошта];[заштитена по е-пошта];[заштитена по е-пошта]

兼程 廿二 载 ● 不忘 初 心 渡 百年

Почетокот на годините, wellвел формираше канцеларии во Тајланд, Турција, Индија, Виетнам, Бангладеш, Русија, Северна Америка и други земји. Можеме да ја обезбедиме нашата најдобра услуга за нашите клиенти.