+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/parallel-twin- screw-and-barrel-67.jpg

Паралелно двојно завртка и буре

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

1) 38CrMoAlA (JIS SACM645)
2) 42CrMo (JIS SCM440)
3) 9Cr18Mov
4) CW6Mo5Cr4V2

Алуминиумски челик со висок квалитет
1) 38CrMoAlA (JIS SACM645)
2) 42CrMo (JIS SCM440)
3) 9Cr18Mov
4) CW6Mo5Cr4V2

Термичка обработка
Третман со нитрирање
Електроплатирана тврда хромирана завршница
Спреј биметаличен слој

Контактирајте нѐ