+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/pc-hollow-sheet-extrusion-line-77.jpg

Линија за истиснување на шупливи листови за компјутер

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Апликација и одлика

● Изградба на подвижен покрив во згради, сали, трговски центар, стадион, јавни места за забава и јавни објекти.

● Штит за дожд на автобуски станици, гаражи, перголи, ходници.

● Автопатски и урбанистички покачени пречки за бучава на патиштата.

Контактирајте нѐ