+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/pe_air_ventilation_pipe_extrusion_line.jpg

Линија за истиснување на цевки за вентилација на воздухот

Место на потекло:

Кина

Бренд име:

Wellвел

Потврдување:

ISO CE

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Опис: 

Системот за вентилација на воздухот е комплетен систем кој вклучува систем за хранење со воздух и систем за исцрпување на воздухот. Овој систем за вентилација на воздухот е составен од машина за вентилација на воздухот и цевки за вентилација на воздухот, чистиот воздух ќе се внесува во внатрешноста преку цевководи за вентилација на воздухот со машина за вентилација на воздухот, а внатрешниот воздух ќе се исцрпи од просториите.

 Системот за вентилација на воздухот е широко користен за индустриска употреба и канцелариски згради, а може да се користи и за семејство.   

JWELL обезбедува структура на цевки за вентилација на воздухот (клучно решение за нашите клиенти)

 

спецификации: 

модел

Опсег на надворешен дијаметар (мм)

L * W * H (m)

Моќност (kW)

JWXFG110

63,75,90,110

25 * 3.3 * 3.2

194

 

Белешка: Спецификациите може да се променат без претходно известување.

Контактирајте не