+-86 519 87878918-
англискиEN

Вести

Ти си тука : Почетна / Вести

Линија за истиснување на цевки за вентилација на воздух успешно работи во фабриката на машинеријата SHANGHAI JWELL

Време: 2018-09-12

во 21 век, со стремеж кон здрав живот на луѓето, создаваат здрава и пријатна околина во затворено, системот за вентилација на воздухот станува сè попопуларен. Цевка за вентилација на воздухот е најважната компонента на цевката во системот за вентилација на воздухот.

Неодамна, линијата за истиснување на цевки за вентилација на воздухот од JWELL Machinery, произведена за германска компанија, успешно работи во фабриката на SHANGHAI JWELL MACHINERY. Патеката е многу успешна, привлекува многу домашни и странски клиенти да го посетат трчањето. Работата на производствената линија е многу мазна, направија убави производи од цевки да дојдат во светот. Нашите клиенти се карактеристични, тие избираат розова како боја на цевката. Топла, пријатна боја, исто како што луѓето бараат подобар живот.

1) Специјален дизајн на завртки против специјален материјал за цевки за вентилација на воздухот.
2) Напреден и патентиран дизајн на глава од истиснување против цевки за вентилација на воздухот.
3) JWELL обезбеди структура на цевки за вентилација на воздухот (клучно решение за нашите клиенти).
4) Со вентили со двоен сооднос, постигнете точна контрола на притисокот на воздухот за двојни слоеви на цевки.
5) Линеарните шини на машината за брановидност, обезбедуваат точно движење со толеранција помала од 0.02 mm и ја минимизираат загубата на материјалот при стартување на линијата.
6) Лесен систем за префрлување на блоковите под дизајн на вертикална брановидност.
7) Модуларен дизајн на опремата на линијата, механичката рамка на екструдерите може да обезбеди рата за клиенти на лице место.
8) Компјутерски контролиран, нема потреба од чување персонал, висок степен на автоматизација.
 
Патеката што работи во фабрика е континуирано трчање, голема брзина со ладење на вода, брзина до 4м / мин. Оваа брзина е двојна или тројна брзина во споредба со нормалните линии на брановидни цевки на пазарот. И тоа е стабилно работење, стапката на готови производи е голема кога ќе започнете да ја работите опремата.

Карактеристики на цевки и апликација
1,Карактеристики на цевките
 
Лесна инсталација и одлична флексибилност. Дизајн на шуплива брановидна структура со двоен wallид, внатрешниот wallид е многу мазен, лесен за чистење, влечење со ниско триење, звучно изолиран и зачувување на топлина.
 
2, апликација
 
Кои ќе бидат потенцијалните клиенти?
Клиентите кои широко користат PPR / PERT цевки, а исто така опремуваат машини за вентилација на воздухот. Индустрија за греење и вентилација, индустријата за ладење на воздухот ќе има голем потенцијал за развој.
 
3, Технички податоци