+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/pe-pp-pvc-and-wood-plate-extrusion-line-62.jpg

Линија за истиснување на ЈП, ПП, ПВЦ и дрвени плочи

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

WPC линија за истиснување: Донесува специјален дизајн на завртка и барел, мувла и екструдер за производи од дрво пластика. Серија производи од добра компанија: линија за истиснување на дебели плочи од еден чекор, линија за истиснување на WPC профил од еден чекор; линија за истиснување на пелетирање на WPC и различни видови на Мувла на WPC.

Производите на WPC можат да бидат произведени со машина за истиснување во два чекора, или прво со пелетирање, потоа преку машина за истиснување, ќе заштедат енергија и место, има одредена карактеристика: висок излез, стабилен притисок на истиснување, висока пластика и добро мешање. Оптимизираниот дизајн на завртките има мала јачина на сечење, и не е лесно да се исечат дрвени влакна, добра пластика. Оваа линија за истиснување може да произведе производи од профил на ЈП, ПП или ПВЦ, главната апликација е за дрвена лента, под и во затворени простории и на отворено, и надворешна декорација, и така натаму,


Контактирајте не