+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/pe-20.jpg

Линија за истиснување на дрво-пластични украси од ПЕ, ПП

Испраќам барање
  • детали за

Апликација и одлика

ПД и ПП Дрво-пластичен под е дека дрво-пластичните композитни материјали се комплетираат во различни опрема за мешање, од деволатизација, производи за екструдирање, мешање на суровината во одредена формула, формирање дрво-пластични честички во средината, а потоа екструдирање и обработка до да биде дрвена пластична плоча

И во денешно време, двостепениот начин се користи во моментов, екструдирање и обработка да биде дрвена пластична декорирање. Главно се користи во подни затворени или надворешни простории, парапети, послужавник, како што се производи за пластични истиснувања PE&PP.

Контактирајте не