+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/pe-97.jpg

PE&PP Дрво-пластична двостепена линија за истиснување

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Двостепен начин е дрво-пластичните композитни материјали да се комплетираат во различна опрема за мешање, од игра, производи за екструдирање, мешање на суровината во одредена формула, формирање на дрво-пластични честички во средината, а потоа истиснување на производите.


И во денешно време, се користи двостепен начин во моментов, примена на поширока гранулација на екструдер со двојно-конусно или дво-екструдер, и потоа производи за екструдер со двојно-конус или единечен завртка, главно користени во подни затворени или надворешни, парапети , послужавник, како што се ПЕ пластични производи за истиснување. Заради предностите: едноставна работа, пониски барања до целокупното технолошко ниво и опрема што одговара на мувла и истиснување отколку во еден чекор, а исто така и релативно помала инвестиција во опрема.

Контактирајте не