+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/plastic-casting-roller-39.jpg

Ролери за леење од пластика

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Врз основа на разбирањето и искуството на многу години во
пластика за пакување индустрија, имаме извонредни перформанси
во производство на валјаци за лист, плоча и филм.

Ако ролерот треба да се загрее или лади, можеме да го обезбедиме
различни видови на специјални структури на внатрешен проток. Ролерот кој
има спирален внатрешен проток канал е високо-технолошки производ, ова
ролерот има многу добра способност за размена на топлина и овој валјак може
достигне минимална флуктуација на температурата што е дозволено во
производство.

Ролерот ротира како поголема брзина при производство на пластика
филм ... така што е висока прецизност на динамичката рамнотежа на ролерот
многу важно. Наше специфицирано големо динамичко тестирање на рамнотежа
опремата и различниот процес на рамнотежа можат да ги обезбедат овие
ефикасно барање.

Со цел да се исполни крунисувањето на ролерот при календарирање
пластичен производ со висока прецизност. Ние користиме мелење CNC
процес што може да направи валјак за крунисување, тој се пресметува со
барањето на линијата на меандрите се откажува.

Ролери за производство на следниве производи:
. PET 、 PETG 、 CPET лист
● ПП 、 ЕВА 、 ЕВОХ 、 ПС 、 компјутер 、 ЈП лист
● компјутер 、 PMMA 、 PS 、 колкови 、 PP 、 ПЕ плоча
● ABS 、 PS 、 колкови 、 PMMA санитарна плоча, плоча за ладилник
● ПВЦ тврда плоча, мека плоча, пена табла
● ЈП алуминиумски композитен лист
● компјутер 、 ПЕТ 、 ПВЦ 、 ПП-лист за транспарентност
● компјутер 、 PMMA оптички лист
● ПП + калциум во прав 、 ПП + дрво во прав 、 ПП sheet лист од ленени влакна
● Различни видови на фрлен филм

Контактирајте не