+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/plastic-melt-measuring-gear-pump-74.jpg

Мерна пумпа за мерење на пластика

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Опремување на менувачка пумпа пред екструдер, проверка на притисокот пред пумпата и контрола на брзината на истиснување, што може да го минимизира пулсирањето и неправилното напојување на материјалот и обезбедува полимерот непречено да се истиснува и континуирано да се доставува до умрената глава. Системот може широко да се користи за мерење и додавање притисок за компјутер, PMMA, ABS, PET, PVB, PS, PP, PE. Школка на пумпата прифаќа висококвалитетен легиран челик и менувачот користи изгаснат хромиран челик или други високо квалитетни метални материјали што обезбедува висока ефикасност и отпорност на протекување.

Контактирајте нѐ