+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/pp- не-ткаени- ткаенини- extruder.jpg

Екструдер за неткаени ткаенини од ПП

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Екструдер за неткаени ткаенини од серија JWM е специјализиран за производство на ПП неткаени ткаенини. Нормално, тој користи два екструдери во серија. завртката L / D на главниот екструдер е 30: 1, придружниот екструдер главно се користи за обработка на остатоци од материјал и флерт-сама што може да се рециклира на линијата, L / D е главно 15: 1. разни видови на модел на екструдер за различна ширина
Производи од неткаени ткаенини.

Контактирајте не