+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/pvc-dual-pipe-extrusion-line-81.jpg

ПВЦ линија за истиснување со двојни цевки

Испраќам барање
  • детали за

Перформанси & Предности

Соодветно на различните побарувања на дијаметарот и излезот на цевката, постојат два вида специјални екструдери со двојна завртка SJZ80 и SJZ65 по избор; двојната цевка умре рамномерно го распределува излезот на материјалот, а брзината на истиснување на цевката е брзо пластифицирана;

Високо-ефикасната двојна вакуумска кутија за ладење може да се контролира одделно, а операцијата за прилагодување е погодна во производствениот процес;

Машина за сечење без прашина, независна контрола со двојна станица, брза брзина, точна должина на сечење. Пневматски ротирачки стеги ја елиминираат потребата за промена на стегите. Со уредот за шинирање по избор.

Контактирајте не