+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/pvc- мулти-слој-топлина-изолација-брановиден-плоча-екстразија-линија-57.jpg

Линија за истиснување на брановидни плочи од повеќеслојна изолација од топлина од ПВЦ

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Апликација и одлика

Перформансите за заштита од пожар се извонредни и тешко се согоруваат. Анти-корозија, киселина, алкално, брзо зрачење, високо осветлување, долг век на траење.

Усвојување на специјална технологија, носење на надворешна атмосферска инсолација, добри перформанси за изолација на топлина. Може да обезбеди поудобна околина споредувајќи го металот со плочка во жешкото лето.

Се применува во работилницата, магацинот, барака за возила, саем за земјоделски пазар, решетка, bodyидно тело, привремена продавница, тенда за изолација од топлина и така натаму.

Контактирајте не