+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/pvc-pp-pe-pc-abs-salall-profile-extrusion-line-76.jpg

ПВЦ 、 ПП 、 ЈП 、 компјутер 、 АБС Линија за истиснување на мал профил

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Апликација и одлика

Со усвојување на странска и домашна напредна технологија, успешно ја развивме линијата за истиснување со мал профил. Оваа линија се состои од Екструдер со единечна завртка, Табела за вакуумска калибрација, Единица за пренесување, Секач и Стакер, производни карактеристики на добра пластификација, висок излезен капацитет, мала потрошувачка на енергија и сл. Главната брзина на екструдерот контролирана од увезен AC инвертер и контрола на температурата од јапонски мерач на температура RKC,

вакуумска пумпа и редуктор на влечната опрема на опремата за надолен тек се производи со добар квалитет, а исто така лесно се одржуваат.

Контактирајте нѐ