+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/pvc- дрво-пластично-едно-чекор-екструзија-линија-21.jpg

ПВЦ дрво-пластична линија за истиснување во еден чекор

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Едно-чекор начин што ја елиминира средната гранулација на оваа врска. ставете ги суровините директно во група опрема, со производи за мешање и истиснување завршени едновремено. Предноста на овој начин е висока ефикасност, мешање на пластика и значително заштеда на енергија, пониски трошоци за производство. Во моментов, употребата во ПВЦ класа на производи за истиснување Пластични производи од дрво добива повеќе, но тоа бара повеќе за суровини, уреди за напојување, поддршка на мувла и опрема за истиснување. И, исто така, на целокупното технолошко ниво на персоналот.

Контактирајте не